20 Kasım 2013 Çarşamba

2014 Abiye Elbise Modelleri

2014 abiye modelleri, kırmızı abiye modelleri, abiye elbise, abiye, moda, giyim,
2014 yılının abiye modellerini hala görmediyseniz işte size, abiye modası, 2014 yılında bizleri hangi abiye modelleri bekliyor olacak ve 2014 yılının düğünlerinde nişanlarında ne giyinsem diyenlere cevap niteliğinde bir yazı.


2014 abiye modellerinde, yarım kol ve kolsuz abiye modelleri, gene olarak piyasaya hakim modeller olarak ön plana çıkıyor. Kol uçları dantel işlemeli veya tüller ile süslenmiş bu abiye modelleri, geçen senelerde pek meşhur değildi. Yakası transparan abiyeler ise bu sene çok moda. Kırmızı abiye modelleri, siyah renkli modelleri, parlak kumaşlı modeller ise vitrinlerde yerlerini almaya başladı bile. Dans dolu, hareketli bir gece için kısa şifon modeller, daha oturaklı, iş yemekleri, düğün gibi davetlerde, sade uzun abiye modelleri giymek daha yerinde bir karar olacak.

2014 Kısa Abiye Modellerinden bahsedecek olursak, transparan göğüs kısımları, ultra mini etek boyları, dar kesim modelleri ile, her özel gecede giymeniz için ideal bu modeller, 2014 yazında oldukça trend kıyafetler olacaklar. Kısa abiyelere , gece elbisesi dersem kızmazsınız herhalde. Ben zaten aradaki fark ne anlamış değilim. Neyse benim 2014 abiye modelleri ile ilgili söyleyeceklerim bunlar. Tüm modelleri görmek için aşağıdaki linki tıklamanız yeterli.

http://elbisevitrini.blogspot.com/2013/11/2014-abiye-modelleri-yerli-ve-yabanc.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder